Peliin kutsutaan: Cessi, Minni, Senni, Ira, Annika, Kerttu, Jessica, Olga

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 20.5. jonka jälkeen kutsutaan tarvittaessa lisää.

(poistettu pelaaja)

Oltiin viikonloppu reissussa mutta Ira tarvitsisi myös kyydin peliin, muuten täytyy olla out.

Annika

Missä päin Ira asuu ja pääseekö jonnekin matkan varrelle, kun meillekin taitaa tulla aika kiire, enste ajaa Helsingistä kotiin hakemaan tyttöjä ja sitte Veikkolaan. T: Mari

Mari ilmoittautui in

Huoltajana ;)

(poistettu pelaaja)

Kentän teolle onkin huomenna hyvin aikaa, edelliset harkat peruttu. Tehdään yhdessä.

Helena

Huom! Kaikki turnauksen tekoon osallistuvat vanhemmat mukaan! Käydään ohjelmaa ja turnausjärjestelyjä läpi!

Huom! Aika klo 13!

(poistettu pelaaja)

Tulkaa turnauspalaveriin paikalle kaikki vanhemmat ketkä vain pääsee. Käydään samalla joukkueen rahatilanne läpi, leirin hintaa ja siihen tarvittavaa varainkeruun määrää.

Helena

Ullmax-myynti käynnissä! Onhan kaikki saaneet kuvastot? Tilaukset oltava tehty su 18.3. mennessä.

Ohjeet tilausten tekemiseen löytyy kuvaston välissä olevan tilauslistan takakannesta. Kohtaan 5: "Asiakkaan tiedot" kirjoita oma nimesi ja omat yhteystietosi. Kerää kaikki tilauksesi tähän samaan omaan tilaukseesi ja kerää itsellesi rahat myymistäsi tuotteista. Tilität joukkueelle seuran tilille kerralla kaikki myymäsi tuotteet.
Tilinumero: FI0740060010315675. Viesti: T08 Ullmaxmyynti

Huom! Tehkää siis ensin Ullmaxiin tilaukset ja vasta kun minulta on tullut kuittaus niin maksu. Älkää maksako ennen minulta tullutta viestiä mitään! Jos ohjeet ovat sekavat tai muuta kysyttävää - olkaa minuun yhteydessä!

Sponsoreita haussa!

Nyt on aika aktivoida joukkueen sponsorihaku! Eli kerätään rahaa tulevaa futisleiriämme sekä turnausjärjestelyjämme varten. Sponsoriksi voi ryhtyä mikä tahansa yritys tai vaikkapa yksityinen henkilö! Tuki voi olla kertaluontoinen rahallinen tuki esim. 50-500 e, sopimuksen mukaan. Sopimuksen mukaan mainostamme sponsoria joukkueen facejulkaisuissa, seuran nettisivuilla joukkueen omalla sivulla sekä omassa turnauksessamme. Kaikki pienikin tuki on kullanarvoista! Lisää sponssijutuista voi kysellä minulta.